Det med småt hos minlilleskobutik.dk

Handelsbetingelser

Betaling

På minlilleskobutik.dk kan der betales med Dankort, Visa, Mastercard, JCB og Visa Electron. Vi tillægger ikke gebyr på danske betalingskort.

Levering
Vi leverer med Post Danmark efter gældende takster for vægt og omfang. Køber du for mere end kr. 899,- er fragten gratis. Forventet leveringstid er 1-2 hverdage i Danmark – jf Postdanmarks målsætning. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

minlilleskobutik.dk bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. 
Vi leverer efter gældende posttakster i Danmark og EU samt til Grønland og Færøerne.

Hvis du fortryder (fortrydelsesret) 
Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos minlilleskobutik.dk.
Du skal inden 14 dage fra du har modtaget varen give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Skriv til minlilleskobutik.dk eller ringe på 61 31 81 03. Gør tydeligt opmærksom på, at du ønsker at bruge din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Varen skal returneres i den originale emballage!

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling den unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Min lille Skobutik

v/ Øens hud- og fodklinik
Emilievej 4
9940 Læsø

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse til vores butik – du skal bare medbringe fakturaen.

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på minlilleskobutik.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

minlilleskobutik.dk
Emilievej 4
9940 Læsø

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os..:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Personlige oplysninger
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos minlilleskobutik.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre. Som registreret hos minlilleskobutik.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til os på vores mail eller på telefon 61 31 81 03.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse på mail eller telefon. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse

Vi tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

Generelt

Min lille Skobutik

v/ Øens Hud- og Fodklinik

Etableret 2014

CVR. nr. 10 17 71 11

Emilievej 4

9940 Læsø

www.minlilleskobutik.dk

oenshudogfodklinik@gmail.com

Telefon 61 31 81 03